1. Jógově-komunikační seminář na téma „Čakrové Výzvy“

20.07.2015 14:26

1. Jógově-komunikační seminář na téma „Čakrové Výzvy“
Cílem semináře bude se zamyslet nad výzvami energetických center našeho těla a přijít na to, jak si s nimi poradit a jak z překážek vytvořit stupínky vedoucí nás na naši cestě dál a výš.

KDE: Centrum Bosa, Brno-Bosonohy, Ostopovická 29,
KDY: neděle, 19. července 2015
V KOLIK: ve 14 hodin (doba trvání 3-4 hodiny)
CO S SEBOU? Přineste si hlavně otevřenou mysl a zkuste se už doma zamyslet, jaký dotaz Vás zajímá, co zaobírá Vaši mysl, na co se chcete sami sebe zeptat a hlavně, na co byste měli zájem získat jiný úhel pohledu.
 
    1.     čakra: STRACH (OBAVY)
    2.     čakra: VINA (OBVIŇOVÁNÍ SE)
    3.     čakra: HANBA (OSTUDA)
    4.     čakra: ŽAL (LÍTOST, SEBELÍTOST)
    5.     čakra: LŽI (POCHYBNOSTI, NEGATIVNÍ MYŠLENÍ, OBELHÁVÁNÍ SE)
    6.     čakra: ILUZE (OČEKÁVÁNÍ, STAVĚNÍ VZDUŠNÝCH ZÁMKŮ)
    7.     čakra: PŘIPOUTANOST (SILNÁ NÁKLONNOST, ÚZKÝ VZTAH)
 
Co můžete očekávat? Setkání se sebou samotným a také s názory těch druhých. Ponoření se do hloubek vlastního nitra. Poznání jiného úhlu pohledu zprostředkovaného názory druhých (zrcadlo). Meditaci a relaxační cvičení.
 
Pokud tedy věříte stejně jako já, že náhody neexistují a určití lidé se mají potkat, když přijde ten správný čas a myslíte si, že je ten správný čas i pro Vás přijďte kdykoliv od 13 hodin, budu na Vás čekat já a koučovací hra Points of You . Pokud jste si ještě nezapomněli hrát, přijďte se podívat na svůj svět z pohledu obou vašich mozkových hemisfér a taky hemisfér Vašich „zrcadel“. Budeme si povídat, strávíme příjemné odpoledne a mrkneme na svůj život z různých úhlů pohledu.
To, co si odnesete bude stejně zábavné jako hra samotná, budou to úkoly a akce, které si sami určíte. Všechno je založeno na dobrovolnosti, neboť jak jistě víte, jóga je o NENÁSILÍ. Já doufám, že si budete chtít hrát, poznávat se a rozvíjet...
A pozor to nejlepší nakonec: Protože začínáme a já mám pokusné králíky moc ráda, vstupné je dobrovolné.
 
Uvidíte sami, jak se Vám bude seminář líbit. A ještě jedno přání nakonec, ráda bych Vás poprosila po absolvování semináře o zpětnou vazbu, tak aby všechna další setkání mohla být ještě lepší. A já doufám, že těch příštích bude ještě mnoho.
Hlaste se na FB, mail, telefon, přes formulář (Bára Bělová, barabbb@gmail.com, 604176398).
A protože čakry jsou o barvách, o energii, o neustálé změně, tak i my se budeme měnit.
Nemohu se vrátit zpět, protože tehdy jsem byl jiný člověk. (Lewis Caroll)